Gunnel Ryner

Gunnel Ryner - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Hitta rätt istället för att leta fel.

Gunnel Ryner är beteendevetare, organisationskonsult och coach. Hon har en bakgrund som personalchef, projektledare, kontorschef och utbildare och har arbetat i både privat och offentlig sektor. Hon är också författare till boken ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution”.

Gunnel brinner för styrkebaserad utveckling. Hon menar att hela vår kultur präglas av ett överdrivet fokus på problem. Men om vi bara fokuserar på det som är dåligt och försöker undanröja problem och brister, kan vi aldrig uppnå exceptionella resultat. Snarare riskerar vi att få en negativ atmosfär, där människor tappar självförtroende och motivation.

Vill ni i stället ha en arbetsplats präglad av stolthet, engagemang, inspiration och kreativitet, där ni tillsammans når helt nya höjder? Då är det era styrkor och framgångar ni ska fokusera på. Med massor av positiv energi, humor och passion, och grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap, ger Gunnel Ryner er verktygen ni behöver för att starta en positiv revolution – i livet och på jobbet!

Kombinera gärna föreläsningen med en styrkebaserad workshop baserad på metoden Appreciative Inquiry (AI). Workshopen kan genomföras i både små och stora grupper, upp till flera hundra personer. AI skiljer sig från traditionella, problemfokuserade metoder genom att man undersöker vad det är som bidrar till framgång och hittar sätt att göra mer av det, i stället för att leta efter fel och brister att åtgärda. Ni väljer själva temat utifrån vad ni vill utveckla och bli ännu bättre på. Workshopen fokuserar på det ni redan gör rätt och bra, ni lyfter fram och undersöker egna goda exempel, vilket skapar en positiv stämning, stolthet, engagemang och en mängd kreativa idéer kring hur verksamheten kan utvecklas vidare.

Gunnel föreläser och utbildar också i ledarskap, kommunikation, konflikthantering, coaching, goda samtal, arbetsglädje, stress och personlig utveckling. Hon är van att föreläsa både på svenska och engelska. Gunnel Ryner är också en erfaren coach och processledare som kan hjälpa er mer långsiktigt i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.