Jonas Eriksson

Jonas Eriksson - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare.

Jonas Eriksson kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Jonas Eriksson är i dag entreprenör och populär expert för Sveriges Television, SVT och sågs senast under fotbolls-EM 2020. Han har dessutom tidigare under två säsonger deltagit i På Spåret samt varit med i Sommar i P1 2014. Under hösten ses han även som en av investerarna i SVT:s nysatsning Draknästet.

Jonas är en erkänt duktig föreläsare och var nominerad till Årets talare – Genombrott 2018. Han föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer. Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Parallellt med att som envis entreprenör bygga företag, lyckas Jonas nå världstoppen i fotboll. Därför kan Jonas på ett personligt sätt berätta om likheterna att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen – där det gäller att våga ta beslut, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV-tittare tycker han har gjort fel.

Under föreläsningen tar Jonas er med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som “världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han berättar hur man klarar av att ta beslut under extrem stress, samt hur man får superstjärnorna på planen att se honom som den naturliga ledaren.

Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsningar. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Pressbild – Jonas Eriksson

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.