Alexandra Berg

Alexandra Berg - Föreläsare / Föreläsning

Viktigt på riktigt.

Alexandra Berg är en uppskattad föreläsare både i Sverige och Internationellt. Hon håller berörande och insiktsfulla föreläsningar om ämnen som är ”viktiga på riktigt” tex. värderingar, inre motivation, ledarskap, mångfald och att mötas bortom fördomar och yttre olikheter. Att detta dessutom är lönsamt och långsiktigt hållbart gör hennes budskap attraktivt och relevant inom alla sektorer.

Alexandra Berg är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm, som hoppade av en chefstjänst på Arlanda flygplats för att följa sitt hjärta och leva sina värderingar till 100%. Idag driver hon företaget Caring Group, som hjälper företag och organisationer att bli framgångsrika genom att bry sig om människor och göra gott.

Alexandra Berg brinner för att ta tillvara individens inre motivation och rikta den mot verksamhetens mål. Hennes inspirerande och berörande föreläsningar tar utgångspunkt i värderingar, kopplat till motivation, självledarskap och lönsamhet. Hon kombinerar forskningsbaserad teori med upplevelsebaserade övningar och personlig storytelling. Hennes framträdanden är uppskattade inom såväl näringsliv, offentlig och ideell sektor.

Under Alexandra Bergs föreläsningar utmanar hon lyssnarna att ta sitt eget ansvar och börja agera i linje med det som är viktigt, på riktigt. För vem är det egentligen som ska skapa det liv, det samhälle och det företag som du vill verka i?

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.