Ami Hemviken

Ami Hemviken - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden?

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Hon är en underhållande utbildare som lyfter och inspirerar sin publik. Hennes energi smittar av sig till dem hon möter som därmed får ut maximalt av föreläsningen – vilket i sin tur skapar resultat.

Ami ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och kan konsten att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper. Hon fångar sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Med stort intresse sätter hon sig alltid väl in i dina förutsättningar för att förstå och anpassa föreläsningen efter medarbetarnas vardag och organisationens utmaningar, mål och behov.

Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder

En lustfylld föreläsning om hur du strukturerar ett budskap som når fram

När du vill driva igenom en idé och vill påverka din omgivning är en medveten och viljestyrd retorik ditt viktigaste redskap. Lär dig övertyga istället för att övertala genom att alltid utgå ifrån den du har framför dig – din chef, din kund, ditt barn eller vem det nu må vara. Lär dig att argumentera för din ståndpunkt, vara tydlig, skapa känslor och göra avtryck. Ta del av en retorisk disposition som hjälper dig att bli tydligare och ökar dina möjligheter att få din vilja igenom. Du lär dig vikten av ditt kroppsspråk för att få fram ditt budskap och för att skapa förtroende för dig som person.

Kul på jobbet – hur och varför?

En upplyftande och rolig föreläsning om humor, relation och kommunikation

Forskning visar att stressen minskar om du har kul på jobbet, att du presterar bättre om du är glad och att du får fler att lyssna och komma ihåg det du säger om du är en rolig talare. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Interaktivitet och diskussionsfrågor gör föreläsningen levande och anpassad till din vardag.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Ami Hemviken som föreläsare!

Ami Hemviken föreläser på TED-event.

Pressbild – Ami Hemviken.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.