Hem / Föreläsare / Cecilia Safaee
Cecilia Andren - Boka föreläsning

Cecilia Safaee

Hur fotboll kan förändra världen!

Cecilia Safaee är grundare och VD för den internationella organisationen Futebol dá força. Cecilia har fått mycket uppmärksamhet för sitt entreprenörskap och är sin unga ålder till trots en rutinerad föreläsare som haft ett stort antal föreläsare på allt ifrån universitet till multinationella företag.

Cecilia Safaee har blivit utsedd till en av Sveriges framtida ledare och har vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, bl.a.: H.M. Konungens stipendium Kompassrosen 2014, Företagarnas pris Ung Entreprenör 2014, Ten Outstanding Young Persons Award 2012 och  Svenska freds- och skiljedomsföreningens Börjes fredspris 2012. Hon blev listad som en av Framtidens Kvinnliga Ledare 2014 & 2015 av Ledarna, som en av 2012 & 2014 års Uppstickare av karriärmagasinet Shortcut och som top 3 på talangnätverket 4potentials lista över Sveriges ”Top 100 Rising Potentials” 2015.

Cecilia utgår i sina föreläsning från hennes arbete med organisationen Futebol dá força. Föreningen grundades i Moçambique år 2012 av då 20-åriga Cecilia Safaee. Efter att själv ha tränat fotbollstjejer i Sverige och sett fotbollens potential för att stärka självförtroende, självkänsla och mycket mer var Cecilia övertygad om att fotboll kan förändra världen.

Hon åkte därför till världens tredje fattigaste land, Moçambique, för att helt enkelt testa om den teorin stämde i praktiken. Det blev startskottet för Futebol dá força, som på svenska betyder fotboll ger styrka. Organisationen syftar till att stärka ledare som sedan stärker tjejers självförtroende och ger dem konkreta verktyg så att de själva kan förbättra sina framtidsutsikter. Fotbollen, och framförallt fotbollslagen, blir en neutral mötesplats där tjejerna får stöd, kunskap och kraft. Idag finns organisationen i fyra länder, däribland Sverige, med över 8000 aktiva tjejer och 400 ideella ledare – som genom FDF:s medskapande koncept och metod bidrar till ökad social hållbarhet på individnivå och strukturellt. Cecilia använder sin egen historia som röd tråd när hon talar om socialt entreprenörskap, värdebaserat ledarskap och hur vi alla kan vara med och förändra världen.

Pressbild.

Så bokar du Cecilia Safaee

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jana Söderberg

Angela Ahola

Claes Hellgren

Anders Lundin

Cecilia Andren - Boka föreläsning

Cecilia Safaee

,

Vill du boka Cecilia Safaeesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Cecilia Safaee som föreläsare!