Anders Borg

Anders Borg - Föreläsare - Föreläsning - Speakers&friends

Ekonomi, omvärld och framtid.

Anders Borg har sedan han tillträdde sin tjänst som Sveriges finansminister 2006 varit en av de allra mest inflytelserika opinionsbildarna i Sverige. Tidningen Financial Times utsåg Borg till EU:s främste finansminister 2011 i sin årliga ranking av unionens 19 finansministrar.

Anders har sedan han slutade som finansminister 2014 haft en rad tunga uppdrag inom näringslivet och för regeringar från andra länder. Innan sin politiska karriär hade Anders olika befattningar i finanssektorn, vid Transferator Alfred Berg, ABN Amro Bank och SEB. Anders har studerat filosofi, ekonomisk historia och statskunskap vid Uppsala Universitet samt deltagit i forskarutbildning i nationalekonomi.

Anders föreläser om ekonomi, omvärld och framtidsfrågor. Han talar bland annat om hur ekonomin omvandlas av digitalisering och globalisering och hur regeringar och företag i Europa ska möta dessa utmaningar och möjligheter. Anders Borg har ingen standardiserad föreläsning utan anpassar varje föreläsning efter kundens behov och önskemål. Med Anders som föreläsare får åhörarna alltid med sig intressanta perspektiv och en skarp analys som är relevant och anpassad efter de som lyssnar.

Kontakta gärna oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion om Anders Borg som föreläsare!

Pressbild.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.