Anna Bellman

Anna Bellman - Förelasare

Föreläsare – Moderator – Konferencier

Hur vet du vad du ska säga så att din publik, oavsett om den är stor eller liten, tar till sig det du vill säga? Att få en konferens, ett möte eller en presentation att verkligen nå fram, skapa förändring eller inspiration, kräver en del. Anna Bellman ger på ett lustfyllt sätt konkreta tips som får dig att inse vad som fungerar och till vem.

Det handlar om kommunikation. Hemma, på jobbet, på jobbet hemifrån eller på en scen. Att förstå hur man själv och hur andra fungerar – för vi är alla olika. Hur kan du lära känna din publik och anpassa din kommunikation så att de verkligen tar till sig det du säger? Vet du vilket intryck och avtryck du ger hos dem du möter? Hur kan du få andra att köpa dina idéer, tjänster eller produkter?

Anna Bellman är en mycket erfaren föreläsare, moderator och talartränare med stor erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och TV och arbetade under flera år som marknads- och kommunikationschef både inom it- och fastighetsbranschen. Hon förstår ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med.

Anna har utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. På ett inspirerande och underhållande sätt får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Anna Bellman vet vad som fungerar när. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger Anna en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang.

Anna är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och medlem i ATD – Association for Talent Development.

Föreläsningar

Briljera när du ska presentera
Presentationsteknik som fungerar – och når fram.

Skulle du köpa dig själv?
Hur du ger ett gott intryck för att få andra att vilja köpa dina idéer, tankar, produkter och tjänster.

Vilken färg är du? 
Hur ser din personprofil ut och hur uppfattas du av andra? För att förklara det används en pedagogisk modell i fyra färger för att beskriva olika grundpersonligheter. Lär känna de olika färgerna och bli bättre på att kommunicera i din vardag.

Människor är olika – därför behöver du kommunicera därefter
Vad som skiljer oss åt, de fyra olika temperamenten, hur olika människor kommunicerar och vad du kan göra för att verkligen nå fram – till alla.

Fånga de kritiska första 5 minuterna
Tips på hur du fångar din publik de första kritiska minuterna och får dem att vilja höra mer.

Det digitala ledarskapet. Hur du kommunicerar det svåra och komplexa

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.