Anna Bennich

Anna Bennich - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Stress, livsstil och work-life balance.

Anna Bennich är legitimerad psykolog, föreläsare och författare. Sedan 12 år tillbaka driver hon även ett eget företag. Hon arbetar med stress, sömn, ångest och depression, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Tidigare har hon även varit HR-chef i byggbranschen. 

Anna Bennich är författare till böckerna ”Sjukt stressad – en liten handbok i att hantera stress i vardagen”, ”Vägen genom skilsmässan”, samt ”Att vinna över ensamheten” som handlar om ensamhet och samvaro.

År 2014 nominerades Anna till Stora Psykologpriset – ett prestigefyllt branschpris som delas ut en gång per år i Sverige. Hon nominerades för ”hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet”.

Ämnen som Anna föreläser om

  • Hållbart medarbetarskap på distans
  • Hållbart ledarskap på distans
  • Ensamhet
  • Sjukt Stressa
  • I spåren av corona
  • Här är tonen rå men hjärtlig

Hon är stående expert i Nyhetsmorgon på TV4, skribent på DN:s Insidan, expert i tidskriften MåBra, skribent/krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande gäst i radio (t ex ”Kropp & Själ” i P1, Morgonpasset i P3, Talkshow i P4) och i tidningar. Hon gjorde nyligen en serie för SVT om specifik social fobi där hon behandlade fyra unga personer med så kallad talrädsla. Hon medverkade också en säsong som expert i TV-programmet ”Helt Sjukt”.

Anna Bennich är en prisbelönt, ofta anlitad och uppskattad föreläsare. Hon kan på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriva psykologisk kunskap så att det blir begripligt! Detta har gjort henne till en av de allra mest efterfrågade psykologerna i Sverige idag. Hon var nominerad till Årets Talare Kvinna 2017, till Stora Psykologpriset i Sverige 2014 och 2016, samt uttagen till 100-listan (Sveriges hundra mest uppskattade föreläsare) 2018 och 2019. Hon hamnade också på Resumés lista över Årets Superkommunikatörer i Sverige, 2019.

Pressbild – Anna Bennich.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.