Clara Henry

Clara Henry - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

YouTuber, föreläsare och mycket mer.

Clara Henry, född 1994 är programledaren, komikern, författaren, bloggaren, vloggaren och föreläsaren från Göteborg som är en av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter på sin kanal. Hon var programledare för Melodifestivalen 2017, för vilket hon blev nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen samma år.

Clara är en van radiopratare i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Under sommaren 2015 var hon även värd i Sommar i P1. Clara har skrivit boken “Ja jag har mens, hurså?”. Efter författardebuten föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube, med betoning på att få bort tabun kring att prata om mens öppet. I höst är Clara aktuell med sin nya bok ”Mot framtiden – En simpel guide till att krossa patriarkatet”.

Hösten 2017 testade Clara standup för första gången och tillsammans med Cissi Wallin startade hon PK-Klubben på Södra Teatern i Stockholm. Hon medverkade även i stand up-showen ”Julbonanza på Scalateatern”.

Föreläsningen ”Fem saker Sveriges 15-åringar lärt mig”
Sveriges 15-åringar är inte bara lata slösurfare: de är trofasta, kärleksfulla och vill förändra världen. Jag vet precis hur man når ut till dem, för de har lärt mig allt jag kan.

Föreläsningen ”Mot framtiden – En simpel guide till att krossa patriarkatet”
Dags att sluta fråga om feminismen gått för långt, och istället dags att börja fråga: vad krävs för att nå jämlikhet? Vilka är de bästa svaren på sexistiska kommentarer? Och hur ont gör det egentligen att spräcka en blygdläpp?

Clara kan bokas som:
» Föreläsare
» Konferencier
» Programledare
» Moderator
» Komiker / ståuppare
» Skådespelare

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.