Erik Mattsson

Erik Mattsson - Boka föreläsning | Boka föreläsare.

Om du bara är dig själv blir du aldrig mer än du redan är.

Vill du bli en duktig kommunikatör måste du träna. Tränar man blir man bra. Svårare än så är det inte. Märkligt är däremot att så många fortfarande tycks tro att den skicklige kommunikatören blivit skicklig på grund av sin personlighet eller sin medfödda talang. 

Erik Mattsson är föreläsare och rådgivare i kommunikation. Han utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, berätta, beröra och skapa goda möten. Humor är hans vapen. Han illustrerar istället för att påstå och med sin stora förmåga att exemplifiera lockar han både till skratt och insikter. Erik arbetar alltid i dialog med publiken och brukar få högsta betyg i utvärderingarna. Några kommentarer han fått är: ”World Class!”, ”jag skrattade så att jag grät” och ”om jag bara fått höra detta för fyrtio år sedan hade livet blivit mycket lättare”.

Erik har skrivit Talarkokboken och är medförfattare till Möteskokboken och Skrivarkokboken. Han utbildar kontinuerligt advokater, doktorander på Chalmers och ST-läkare.

Bland föreläsningstitlarna finns:

– Presentationsteknik – konsten att tala så att andra vill lyssna

– Kroppsspråket ljuger

– Storytelling allt annat än sagor

– Chefen som kommunikatör

– Om du bara är dig själv kan du aldrig bli mer än du redan är

– Det goda bemötandet – hur svårt kan det vara?

– Att kommunicera det komplexa

Erik är statsvetare med ett förflutet som ordförande i Röda Korsets ungdomsförbund. I utbildningsbagaget finns förutom retorik också fysik, matematik och ekonomisk historia. Han har undervisat i retorik vid Uppsala Universitet och varit verksam som skådespelare. Erik utbildar på svenska och engelska.

Pressbild.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.