Farida Rasulzada

Farida Rasulzada - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Lönsamhet genom kreativitet.

Farida Rasulzada är doktor i psykologi. Hon forskar kring hur man kan främja hälsa och innovationer på arbetsplatser och vad företaget vinner på att ge personalen utrymme att vara kreativ. Faridas forskning har baserat sig på utveckling av kreativitet och innovation inom den privata sektorn i Sverige som hon både arbetat med och kartlagt under flera år. 

Farida Rasulzada är kanske världens första doktor som bevisar att kreativitet får oss att må bra. Att uppmuntra och tillvarata detta kan därför vara ett sätt att motverka stress och öka välbefinnandet hos de anställda. Ju kreativare de känner sig desto bättre mår de och desto bättre förutsättningar får både personal och företag att hantera problem och påfrestningar.

Faridas föreläsning ger insikt i vad som gör ett företag kreativt och hur kreativt ledarskap fungerar i praktiken. Vad kan man göra för att öka sina marknadsandelar och bredda sin verksamhet och få ökad lönsamhet. Hur man skapar ett kreativt klimat och implementerar det i företagskulturen och därmed får en hälsoskapande organisation. Hon ger även ett underlag för hur man identifierar de olika roller som behövs för att skapa denna typ av organisation.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.