Hem / Föreläsare / AI-utbildning för näringslivet
AI-utbildning - näringslivet - Speakers&friends - profilbild

AI-utbildning för näringslivet

Revolutionera din verksamhet med AI!

I den digitala tidsåldern är artificiell intelligens (AI) inte längre en avlägsen framtidsvision – det är en realitet som redan omformar näringslivet. Oavsett vilken bransch du verkar inom, kommer AI att spela en avgörande roll för att driva innovation, effektivisera processer och skapa konkurrensfördelar. Är du redo att ta täten i den här transformationen?

Inom näringslivet är det allt mer erkänt att språkmodeller, såsom ChatGPT, har en avgörande roll för kunskapsarbetare som konsulter, säljare och marknadsförare. En omfattande studie vid Harvard Business School som involverande över 700 konsulter, gav ett tydligt bevis för detta. Resultaten var imponerande: de som använde ChatGPT-4 i sina arbetsprocesser ökade sin produktivitet med 12%, utförde sina uppgifter 25% snabbare och uppnådde en förbättring av resultatkvaliteten med hela 40%!

Sedan den nämnda undersökningen gjordes har det kommit en ny ChatGPT-version. Därför är det rimligt att anta att framstegen bara kommer att öka med varje uppdatering, i takt med att användarna också blir bättre på att prompta AI.

Vår banbrytande AI-kurs ger dig de verktyg och den expertis du behöver för att implementera generativ AI i din verksamhet på ett strategiskt och ansvarsfullt sätt. Genom att kombinera teoretiska insikter med praktiska tillämpningar kommer du att få en djupgående förståelse för hur du kan utnyttja AI:s fulla potential.

Under en engagerande heldag, genomförd direkt på er arbetsplats, erbjuder vi praktisk erfarenhet och personlig handledning. Inga tekniska förkunskaper krävs för att delta.

Målgrupp:
  • Anställda på alla nivåer inom näringslivet som är intresserade av att integrera AI i sina arbetsprocesser.
  • Ledare och beslutsfattare som vill utforska hur AI kan optimera både effektiviteten och kvaliteten på företagets tjänster.
Nyckelfördelar med kursen:
  • Förstå de senaste trenderna och teknikerna – Våra experter håller dig uppdaterad med de senaste framstegen inom generativ AI, inklusive språkmodeller, bildgenerering och mer. Du kommer att få insikt i hur dessa tekniker fungerar och hur de kan tillämpas i din verksamhet.
  • Utveckla en AI-strategi för din organisation – Lär dig hur du identifierar möjligheter där AI kan skapa värde, utvärderar risker och etiska överväganden samt utformar en hållbar AI-strategi som är anpassad till dina affärsmål.
  • Praktisk tillämpning och fallstudier – Genom hands-on-övningar och verkliga fallstudier får du möjlighet att experimentera med AI-verktyg och se hur de kan implementeras i olika scenarier inom din bransch.
  • Användning av egna AI-verktyg för att skapa GPTs och co-pilots – Under kursen kommer vi att använda era egna AI-verktyg för att skapa och anpassa GPTs (Generative Pre-trained Transformers) och co-pilots. Detta ger dig möjlighet att direkt se hur AI kan integreras och anpassas för att möta specifika behov i din organisation. Du lär dig att skapa intelligenta assistenter som kan automatisera uppgifter, generera insikter och stödja beslutsfattande processer.

Missa inte chansen att ligga steget före i den pågående AI-revolutionen. Boka vår AI-kurs idag och säkra din organisations framtida konkurrenskraft!

Tid: Heldag, 09:00 – 16:00

Plats: Utbildaren kommer till er

Pris: Från 3656 kr/person, gruppstorlek 10 – 40 personer

 

Våra AI-utbildare är några av Sveriges i särklass främsta inom området!

   

Amer Mohammed, Nicholas Fernholm, Tobias Ahlin

 

Välkommen att boka hos Speakers&friends!

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Så bokar du AI-utbildning för näringslivet

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leif Östling

Johan Ronnestam

Anna Frankzén Starrin

AI-utbildning - näringslivet - Speakers&friends - profilbild

AI-utbildning för näringslivet

Vill du boka AI-utbildning för näringslivetsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka AI-utbildning för näringslivet som föreläsare!