Hem / Föreläsare / Amelia Adamo
Amelia Adamo - Föreläsning

Amelia Adamo

Hemligheterna bakom framgång.

Amelia har blivit flerfaldigt belönad med olika prestigefyllda entreprenör- och ledarskapspriser. Hon föreläser om sin resa mot framgång och pratar även om kommunikation, ledarskap och entreprenörskap i stort.  

Amelia är utan tvekan en av landets mest namnkunniga och mest framgångsrika personer inom den publicistiska världen. Hon har blivit känd hos det svenska folket för de tre damtidningar hon startat, Amelia, Tara och M-magasin.

Amelia Adamo föddes i Rom, gick så småningom i klosterskola, och tog senare en fil kand inom journalistik innan hon blev reporter på Svensk Damtidning i mitten av 1970-talet. 1995 startade hon tidningen Amelia och samma år blev hon publicistisk chef och vice VD för Bonniers veckotidningar. Amelia föreläser om sin uppväxt och om sin fantastiska resa från kontorist till chefredaktör på Vecko-Revyn och vidare till Amelia, Tara och senast M-magasin. Som entreprenör och företagare är Amelia fylld av erfarenheter och inspiration. Hon talar om hur man blir en framgångsrik chef, att man måste våga för att vinna och hur man bör sig åt för att ständigt ligga före sina konkurrenter.

Pressbild

Så bokar du Amelia Adamo

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Frändegård

Katarina Gospic

Örjan Olsson

Anna Almberg

Amelia Adamo - Föreläsning

Amelia Adamo

Vill du boka Amelia Adamosom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Amelia Adamo som föreläsare!