Hem / Föreläsare / Ann Heberlein
Ann Heberlein - Föreläsning

Ann Heberlein

Livet, döden & meningen med allt

Ann Heberlein är mamma, lektor i etik vid Lunds universitet, författare, forskare, föreläsare och mycket annat. 

Ann Heberlein är lektor i etik vid Lunds Universitet och är flitig debattör och skribent på bla Dagens Nyheter och Sydsvenska Dagbladets kultursidor. Under 2015 var hon programledare för den mycket uppmärksammade TV-serien ”Mina två liv” (SVT) där hon mötte människor som led av bipolär sjukdom.

Ann är också en framgångsrik författare. Hennes mest kända bok; ”Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva” har sålt i osannolika 260.000 exemplar och har satts upp som föreställning på bla Dramaten. Under 2015 släppte hon sin senaste bok; ”Gud, om vi ska talas vid du och jag så måste jag vara helt ärlig”. Hösten 2015 gjorde Ann sin första egna föreställning med sig själv på scen – föreställningen Livet, döden & meningen med allt. Innehållet är en blandning av etik, filosofi och humor.

 

Boka en föreläsning med Ann Heberlein hos oss.

Pressbild

Så bokar du Ann Heberlein

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Marika Carlsson

Ullakarin Nyberg

Ann Heberlein - Föreläsning

Ann Heberlein

Vill du boka Ann Heberleinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ann Heberlein som föreläsare!