Hem / Föreläsare / Doreen Månsson
Doreen Månsson - föreläsare - Speakers&friends

Doreen Månsson

Prisbelönad programskapare, moderator och föreläsare

Doreen Månsson är prisbelönad programutvecklare och programledare som haft egen talkshow på SVT. Hon har en energi som smittar av sig och en drivkraft som leder till tv-program men även till böcker, grammisnominerad musik, energifyllda likabehandlingskonferenser samt blomstrande trädgårdar. 

Doreen Månsson är en uppskattad föreläsare och konferencier. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite ”knivigare” utfrågningar.

Doreens föreläsningar är inriktade på likabehandling och hennes erfarenhet på området gör att hon har mycket att tillföra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfald och kan med sin erfarenheter skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning.

Doreen har gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan ”Dilemman med Doreen” med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien ” Välkomna nästan allihopa” som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.

 

Pressbild – Doreen Månsson

Så bokar du Doreen Månsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Schlingmann

Åsa Lundquist Coey

Tobias Ahlin

Daniel Fåhraeus

Doreen Månsson - föreläsare - Speakers&friends

Doreen Månsson

,

Vill du boka Doreen Månssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Doreen Månsson som föreläsare!