Hem / Föreläsare / Kristina Paltén
Kristina Paltén - Föreläsare - Föreläsning

Kristina Paltén

Vad kan 184 mils löpning i Iran lära oss om att lyckas, misslyckas och skapa en värld av tillit?

Kristina Paltén är äventyrare, ultralöpare, föredragshållare, coach och författare. Hon är den första kvinnan att springa ensam genom Iran, en sträcka på 1 840 kilometer. Kristina sprang denna sträcka i Iran för att utmana sina egna fördomar och rädslor och för själv bidra till att skapa en värld tillit.

Kristina Paltén växte upp i norra Sverige och gjorde inte mycket väsen av sig förrän hon i februari 2013 ställde sig på löpband inför 10 000 följare och deklarerade ”Jag ska sätta världsrekord”. Bakom modet att utsätta sig för risken att misslyckas fanns medvetna mentala strategier som Kristina lärt sig längs sin väg som ultralöpare, projektledare och chef. De mentala strategierna kan lika väl omsättas i yrkeslivet som i det privata.

Med den nyvunna kunskapen om sin förmåga att påverka bestämde sig Kristina för att göra något åt det hon såg som ett problem – den stigande rädslan mellan västvärlden och islam. För att förverkliga drömmen om en värld av tillit sa hon upp sig från jobbet som civilingenjör, snörde på sig löparskorna och korsade Iran, ett muslimskt land med sharialagar.

Kristina Paltén visar praktiskt och handlingskraftigt hur extremt höga mål motiverar och engagerar både individen och organisationen och skapar positiv energi som bär framåt. Kristina personifierar den gränslösa potential som släpps fri när vi följer våra innersta önskningar. Det är en potential som finns hos oss alla.

Kristinas föreläsningar är väldigt uppskattade och handlar om att skapa förutsättningar för att lyckas oavsett vad det är man vill lyckas med. Att hitta mod att våga satsa och att bygga mentala strategier för att vända motgång till medgång. Hon brinner för att dela med sig av sin kunskap om hur höga mål motiverar och engagerar både individen och organisationen och skapar positiv energi som bär framåt.

Pressbild

Så bokar du Kristina Paltén

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Magnus Samuelsson

Mia Lundin

Frida Rångtell

Kristina Paltén - Föreläsare - Föreläsning

Kristina Paltén

Vill du boka Kristina Palténsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristina Paltén som föreläsare!