Hem / Föreläsare / Håkan Svensson
Håkan Svensson - föreläsare - Speakers&friends

Håkan Svensson

Ett skrynkligt ess i rockärmen.

Håkan Svensson är en av världens få sjukgymnaster med CP-skada. Målet har han uppnått genom att vända upp och ner på begreppet handikappad, genom att ifrågasätta gamla invanda tankesätt och hitta nya lösningar.

”Det ungen inte har i armar och ben, verkar han ha i skallen!”
Håkan Svenssons mamma var långtifrån någon curlingförälder. Att stå vid sidan och se på när sonen kämpade för att lära sig gå, när han tappade greppet om den lilla korken till tandkrämstuben – inte en utan åtta gånger – var förstås en utmaning. Men svårigheterna till trots uppmuntrade hon Håkan att prova. Igen och igen. Och med mammas stöd lärde han sig också att gå. Vid fem års ålder.

Den pojke som under sin barndom inte vågade prata med någon annan än sin mamma, står idag på scenen för att dela med sig av sitt liv. Publiken får möta en ung man som tagit sig ur en mångårig depression, och som trotsat de myndigheter och auktoriteter som haft synpunkter på hans livsval. Håkans berättelse tar oss genom skratt och tårar. Men den landar också i insikten att vi faktiskt kan förvalta det ess i rockärmen vi alla bär på.

Hur skrynkligt det än må vara.

Pressbild – Håkan Svensson.

Så bokar du Håkan Svensson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Rune Larsson

Karin Klerfelt

Håkan Svensson - föreläsare - Speakers&friends

Håkan Svensson

Vill du boka Håkan Svenssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Håkan Svensson som föreläsare!