Hem / Föreläsare / Magnus Penker
Magnus Penker - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Magnus Penker

Hållbarhet och Innovation

Magnus Penker är en internationellt anlitad expert inom hållbar utveckling, innovationsledning, krishantering och transformationsarbete. Han är flitigt anlitad talare på flera av världens främsta universitet, bl a Parsons New School of Design och Copenhagen Business School samt konferenser som Peter Drucker Forum. Hans bästsäljande böcker avvänds världen över och han har nyligen fått utmärkelse för bästa faktabok av GetAbstract.

Magnus har en inspirerande stil som bygger på data, vetenskap och uppdrag för flera av världens största företag.  Han är nu aktuell med Storytels Innovationsgurun och släpper inom kort nästa bok Play Bold där du redan idag kan lyssna på Magnus podcast Play Bold med gäster som Harvardprofessorer, top-designers, präster, superentreprenörer och många andra som diskuterar hållbarhet, högre syfte med din verksamhet, tillväxt och krishantering.

Under största delen av sin tid leder Magnus stora innovationsprojekt för bolag runt om i världen. Han hjälper företagen ställa om till en mer hållbar verksamhet. Magnus är en eftertraktad och nytänkande föreläsare som utmanar företagen i sitt tänkande och hur man på bästa sätt drar nytta av gruppens fulla potential.

Som ett resultat av Magnus framgångar har han blivit hedrad med Business Worldwide Magazine priset som ”Most innovative CEO Sweden 2016”. Utnämnd som en ”Global Top 100 CEO” av CEO Monthly year 2018. Idag är Magnus VD och grundare av Innovation360-koncernen, med sina konto i New York, Sydney, Toronto och Stockholm

  • Lyssna på Storytel och Innovationsgurun här.
  • Lyssna på podcasten Play Pold här.

Exempel på föreläsningar Magnus ger:

  • Hur man kommer tillbaka från kriser och stannar på toppen.
  • Hur man skapar hållbara affärer bortom yta och snack.
  • Hur du organiserar dig för att driva innovation på riktigt.
  • Ledarskap och beslutsfattande i turbulenta tider.
  • Kultur för mångfald och kreativitet.

Pressbild – Magnus Penker.

Videoklipp med Magnus Penker.

Så bokar du Magnus Penker

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Isabelle McAllister

Magdalena Gerger

Vill du boka Magnus Penkersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Magnus Penker som föreläsare!