Hem / Föreläsare / PG Wettsjö
PG Wettsjö - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

PG Wettsjö

Ge omgivningen en positiv chock

”Föreläsarnas Zlatan”, så beskrev en svensk journalist PG Wettsjö. Han är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation, arbetsglädje, samarbete, entreprenörskap och försäljning. 3000 föreläsningar under drygt 20 år för nästan en halv miljon åhörare bevisar att PG är en mycket populär och efterfrågad föreläsare. Men PG är inte bara föreläsare, han är även utbildare, författare och entreprenör (Gasellprisvinnare). Som utbildare har PG med framgång genomfört en mängd längre utbildningsprocesser för ett flertal större företag. 

”PG har en alldeles unik kommunikation av kunskap, värme, galenskap och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i de mest hudlösa förklaring till varför vi har det som vi har det”. Så beskrev Maria Lundqvist, (skådespelare, konferencier och kommunikatör) PG Wettsjö i Uppsala nya tidning: Önskar du fånga hela publiken och samtidigt fascineras, beröras, motiveras och roas på en och samma gång? Då är PG rätt föreläsare för er!

Vill du höja motivationsnivån? Vill du skapa en god stämning i teamet? Önskar du få en djupare förståelse för andra och bli bättre på att kommunicera? Vill du få nöjdare kunder? Vill du sälja mer till fler? PG är en föreläsare som passar lika bra på en fullsatt Globen som för en mindre ledningsgrupp. Med entusiasm, humor lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga. Vi törs lova många skratt men framför allt många tänkvärda reflektioner att ta med dig hem. PG Wettsjö har lockat flera 10 000-tals åhörare till åtskilliga öppna inspirationsdagar runt om i vårt land.

PGs ämnesområden: Kommunikation, bemötande, arbetsglädje, entreprenörskap, försäljning, motivation, presentationsteknik och kundservice. Exempel på rubriker på föreläsningar: Bli en relationsmagnet, Arbetslycka, Vinnande kommunikation, Ge omgivningen en positiv chock, Med- eller motarbetare, Ge kunden en positiv chock, Imponera på kunden, Skapa er egen högkonjunktur, Sälj mer till fler.

PG har skrivit fyra böcker, bland annat Sveriges mest sålda kundservicebok  ”Ge kunden en positiv chock” samt uppföljaren ”Ge omgivningen en positiv chock”. Han har även skrivit kommunikations-boken ”När surpuppan log” med John Steinberg samt presentationsteknikboken ”Trollbind dina åhörare” med Helena Bolsöy.

Pressbild – PG Wettsjö.

Så bokar du PG Wettsjö

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Petra Malm

Fredrik Moberg

PG Wettsjö - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

PG Wettsjö

Vill du boka PG Wettsjösom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka PG Wettsjö som föreläsare!