Hem / Föreläsare / Rickard Olsson
Rickard Olsson - Föreläsning

Rickard Olsson

Rickard Olsson föddes i etern 1993. Det var då han tog sina första stapplande steg i sin utveckling.

Rickard har i många år anlitats som moderator och konferencier till företag som vill kommunicera med anställda eller externa och nå ut med sitt budskap

Allt började med aktualitetsmagasinet ”På tapeten” i P4 Radio Gävleborg. Sedan följde vikariat som rikskorrespondent åt Ekot, programledare på P1 och en kort tid på TV4 Bergslagen gjorde att han till sist hamnade på P3 där han började sina tonår.

Efter några år på P3 blev det ungdomsprogrammet Bullen där han lärde 2 generationer av ungdomar både det ena och det andra. När han så i 32 års åldern var fullvuxen följde Söndagsöppet, Nyhetsmorgon, P4 Extra, Bingolotto, en hel drös med galor inklusive Melodifestivalen, samt Vem Vet Mest. Precis som många när dom blir gamla har han nu återvänt till sin barndom för att även göra Wild Kids.

Flera av dom största företagen i Sverige och Norden samt institutioner som landsting och kommuner har anlitat Rickard. Med sin rika erfarenhet och bredd har han skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt sy i hop ett heldagsevenemang. Med sin bredd kan han både reflektera, vara underhållande och intressant.

 

Pressbild – Rickard Olsson

Så bokar du Rickard Olsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Peter Gröning

Rebecca Sellergren

Rickard Olsson - Föreläsning

Rickard Olsson

,

Vill du boka Rickard Olssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Rickard Olsson som föreläsare!