Hem / Föreläsare / Stefan Einhorn
Stefan Einhorn - Boka föreläsning

Stefan Einhorn

Konsten att vara snäll

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet och överläkare vid Radium–hemmet. Han arbetar aktivt för att genom olika kanaler göra forskningen greppbar och tillgänglig för en bred publik.  

Stefan Einhorn har skrivit flera populärvetenskapliga böcker om medicin och mer filosofisk inriktade böcker som exempelvis Konsten att vara snäll som sålts i över 300 000 exemplar och har översatts till 18 språk. Stefan medverkar regelbundet i radio och TV. Han har bland annat varit sommar– och vinterpratare.

Stefan är verksam sedan många år som föreläsare och blev 1999 utsedd till bästa lärare vid Karolinska Institutet. Han är en ofta anlitad föreläsare inom områdena etik, konsten att vara snäll, ledarskap, medicinsk etik samt visdom.

 

Några exempel på Stefans föreläsningar är:
  • Hur man blir en god medmänniska
  • Medicinsk etik
  • Den goda ledaren
  • Den kluvna människan – om godhet och ondska
  • Konsten att vara snäll
  • Vägar till visdom

 

Pressbild

Så bokar du Stefan Einhorn

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hélène Barnekow

Stefan Einhorn - Boka föreläsning

Stefan Einhorn

Vill du boka Stefan Einhornsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Stefan Einhorn som föreläsare!