Hem / Föreläsare / Thomas Ek
Thomas Ek - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Thomas Ek

Entreprenören bakom OBH Nordica.

Tillsammans med sin bror Peter byggde Thomas Ek ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. Han föreläser inspirerande om ledarskap, sälj & marknad och entreprenörskap.

Ta del av Thomas berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Med ledord som innovation, design, mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Med stort engagemang och med tydliga exempel delar Thomas med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. En spännande berättelse som ger lyssnarna energi och inspiration. En föreläsning me Thomas kan hållas under c:a 40-75 minuter beroende av sammanhanget.

Thomas kan även användas i mer fördjupande upplägg exempelvis som ledare av workshops eller som konsult. Efter att ha arbetat som produktchef, försäljningschef, marknadschef, VD och CEO under mer än 30 år har Thomas en gedigen erfarenhet och kunskap att gräva ur. Med ett annorlunda sätt att angripa utmaningar och möjligheter är han alltid
en tillgång att ha med i diskussioner kring företagande och ledarskap. Boka in Thomas Ek som bollplank till er ledningsgrupp eller för en workshop om hur ni kan få ett utanförperspektiv på era utmaningar. Alla företag har nya möjligheter som är outnyttjade. Thomas har ofta lätt att se dom.

” Vi anlitade Thomas Ek till vårt franchisekonvent i London. Med värme, humor och engagemang berättade han om OBH Nordicas fantastiska resa! Av åtta olika dragningar blev Thomas föredrag det i särklass mest uppskattade! Av 100 tillfrågade deltagare fick Thomas högsta betyg”

– Urban Johansson, Länsförsäkringar

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Eva Gyllensvaan

Lottie Knutson

Johan Wester

Thomas Ek - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Thomas Ek