Fredrik Jacobson

Fredrik Jacobson - föreläsare - Speakers&friends

Få andra att börja lyssna, ta in och agera.

Fredrik Jacobson är en internationell talare och coach på presentationsteknik, kommunikation och självledarskap. Han ger er teknikerna och verktygen för att få folk att lyssna och bli mer engagerade!

Fredrik Jacobson är en av Sveriges främsta experter på retorik, att bygga presentationer och nå ut med sitt budskap. Han är ett proffs på att tala och förklara. I fyra år var han en del i världsledande David JP Phillips team, innan han valde att satsa på sin egen verksamhet.

Fredrik har i sina föreläsningar snabba, enkla och konkreta tips på hur du framöver kan bygga presentationer och tal som är av högsta kvalité. Med en unik kombination av hjärnans grunder och den klassiska retoriken ser han till att du får en ny och spännande infallsvinkel på allt som har med presentationer och tal att göra. Fredrik har anlitats av bland annat Lunds universitet och Linköping universitet samt flera internationella bolag såsom Logitech, UCB och H&M.

Fredrik Jacobson är en av sex unika coacher i världen i 110 steps of excellence som är världens största graderingssystem för presentatörer. Fredrik ger er en underhållande och givande upplevelse och delar med sig av konkreta tekniker och verktyg som hjälper er att bli en bättre presentatörer. Ni kommer garanterat att känna er mer engagerade och energiska efter att lyssnat på Fredriks presentation!

Fredrik föreläser bland annat om följande:

Konsten att övertyga
Hur når du fram med ditt budskap och engagerar publiken? Hur kan du beröra människor till äkta och varaktig förändring? Den här föreläsningen tar er på en utvecklingsresa inom kommunikation och presentationsteknik! Ni kommer att få fantastiska verktyg som ni kan använda både när ni kommunicerar och presenterar. Kursen är anpassad för er som är ledare eller personer som genomför presentationer. 

Motiverande ledarskap genom storytelling
Vill du skapa motivation och nå fram med ditt budskap? Hur får ni en starkare teamkänsla? Den här föreläsningen handlar om hur ni kan tillsammans som kollegor arbetar på bästa sätt med er motivation och engagemang. Ni kommer att få de bästa verktygen som ni behöver för att utveckla er ledarskapskommunikation för att uppnå era mål! Fredrik avslöjar hemligheterna med storytelling som kommunikationsteknik, och ni får fantastiska verktyg som ni kan använda för att hantera medmänniskor både internt och externt. 

Pressbild – Fredrik Jacobson.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.