Gabrielle Salander

Gabrielle Salander - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Retorik som skapar förtroende och övertygar.

Gabrielle Salander är en uppskattad föreläsare inom retorik och kommunikation. På ett inspirerande sätt förmedlar hon konkreta metoder, baserat på vetenskap, för hur du kan effektivisera ditt sätt att kommunicera gentemot kunder och medarbetare.

Gabrielle Salanders föreläsningar har en vetenskaplig grund där hon har en förmåga att förklara det komplexa och subtila i kommunikationen på ett tydligt sätt. Under hennes föreläsningar får du inte bara reda på vad som är effektiv kommunikation utan framförallt hur du kan göra för att kommunicera effektivt. På ett inspirerande och humoristiskt sätt förmedlar hon konkreta metoder för hur du kommunicerar på ett tydligt, säkert och övertygande sätt – så att andra lyssnar, förstår och agerar.

Gabrielle utbildar och föreläser i retorik och kommunikation med syfte att hjälpa människor att kommunicera smartare i mötet med andra. Hon har bl.a. utbildat säljare i att bli mer övertygande gentemot kunder, hur du som ledare kan skapa förtroende samt hur medarbetare kan skapa bättre relationer till varandra. Hon har själv tidigare arbetat med försäljning, som lärare, som konsult och nu som föreläsare och rådgivare inom kommunikation. Hon har en fil. kand. i retorik, är utbildad inom psykologi och certifierad inom NLP och mental träning.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.