Hem / Föreläsare / Jonas Karlsson
Jonas Karlsson - föreläsare -Speakers&friends

Jonas Karlsson

Programledare känd från Vinterstudion

Jonas Karlsson arbetar som programledare och tv-producent. Han är även en flitigt anlitad föreläsare, moderator och konferencier.

Jonas är uppvuxen  i Karlstad men sedan många år är han etablerad i Stockholm dit jobbet förde honom för ca 20 år sedan. Flytten till huvudstaden föranleddes av att han fick ett tre månader långt vikariat på Sveriges Television. Jonas packade helt enkelt två väskor, tog tåget mot nordost och flyttade aldrig tillbaka. De kommande 17 åren jobbade Jonas på SVT Sport, främst som kommentator, reporter och krönikör.

2016 bestämde han sig för att byta arbetsgivare. Numera är han kontrakterad av Discovery Networks Sweden, som rymmer Kanal 5, Kanal 9 samt Eurosport 1 och Eurosport 2.och han kommer bland annat vara studioankare för bolagets kommande OS-satsningar.

Jonas Karlsson är en passionerad sportälskare och han har alltid älskat sitt arbete vilket genom han fått förmånen att besöka ett 70-tal länder. Han har bevakat och rapporterat från åtta OS, tio friidrotts-VM, åtta skid-VM, sex Masters i golf, några Ryder Cup och en massa annat. Han har haft förmånen att få träffa många stor idrottsstjärnor och göra dokumentärer om några av de största namnen inom sporten.

Som moderator är Jonas känd för sin noggrannhet men också sitt engagemang både innan och under själva genomförandet. Tusentals timmar i direktsänd tv har lärt honom att vara säker och skärpt, även i utsatta lägen. Han kommer väl förberedd och påläst, vilket är en förutsättning för att kunna leverera kvalitet. Vidare drivs han av nyfikenhet och en önskan att ställa frågor på sin spets. Det går att vara tuff med glimten i ögat.

 

Föreläsning med Jonas Karlsson

Föreläsningen ”En berättelse om framgång” är populär. Den tar sitt avstamp i idrotten, men breddar resonemangen på ett sätt som gör att man inte måsta vara sportintresserad för att känna sig inkluderad. Framgångsfaktorer, kommunikation, storytelling och att tänka utanför boxen är ämnen som han gärna pratar om. Självklart kryddat med anekdoter från livet både framför och bakom tv-kulisserna.

 

Pressbild – Jonas Karlsson

Så bokar du Jonas Karlsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Erik Hamrén

Caroline af Ugglas

Sofia Norgren

Per Henrik Stenström

Jonas Karlsson - föreläsare -Speakers&friends

Jonas Karlsson

,

Vill du boka Jonas Karlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jonas Karlsson som föreläsare!