Jan Artem Henriksson

Jan Artem Henriksson - föreläsare - Speakers&friends

Ledarskap, livslångt lärande och utveckling.

Jan Artem Henriksson är en prisbelönt föreläsare inom värderingsbaserat ledarskap, kultur och människors sällan utnyttjade potential till ett livslångt lärande och utveckling.

Jan Artem har genom sitt utbildningsbolag Self Leaders tagit fler än 70 000 personer genom olika ledarskapsprogram och varit delaktig i flera forskningsstudier. Han har undervisat bland annat vid Handelshögskolan i Stockholm där han leder den internationella konferensen MindShift. Jan Artem är också VD för Inner Development Goals (IDG) initiativet för Stiftelsen Ekskäret och sitter i styrelsen för Self Leaders och Relate.

Jan Artem har de senaste åren genomfört utbildningar och varit rådgivare bland annat för ledningen på Ericsson, IKEA, Finansinspektionen, PwC, SIDA, Spotify, Trygg-Hansa och Vinnova. Han hörs också ofta i olika poddar och har varit med i både nationell radio och TV. Teorier och övningar inom ledarskapsutvecklingen som har vetenskapligt bevisad effekt är exempel på det han pratar om.

Han har fått utmärkelse som en av de bästa föreläsarna vid chefsnätverket Close och gästtalat vid Harvard University.

Det är aldrig för sent att börja växa! 
Att vi utvecklas och går igenom flera stora transformationer i vårt tänkande och identitet som barn och tonåringar är inget nytt. Men att vi har samma förmåga att växa genom olika stadier som vuxna är något som alla inte känner till.

Jan Artem har jobbat nära Harvardprofessorn Robert Kegan, som menar att bara 30% av människorna fortsätter att utvecklas senare i livet. En majoritet tappar därmed både i sitt välmående och sin prestationsförmåga. Den goda nyheten är dock att det aldrig är för sent att börja växa, igen. Och vår organisationskultur är kanske den viktigaste faktorn som kan hjälpa, eller stjälpa, den tillväxten som spelar störst roll – vårt inre växande.

Den stora frågan som Jan Artem Henriksson arbetar med är:
Vilka inre förmågor kan hjälpa oss bättre möta våra organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar?

Jan Artem Henriksson talar passionerat om vad mänsklig utveckling är och om Inner Development Goals -ramverket. Han förklarar hur vi kan skapa det i vardagen och hur en sund kultur kan främja såväl inre och yttre hållbarhet.

Pressbild – Jan Artem Henriksson.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.