Jan Bylund

Jan Bylund - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Våga fråga, våga vara korkad!

Jan tar med sig sina 25 år på scener och i TV i föreläsning med mycket skratt men som hela tiden bottnar i ett allvar. Hur ser vi på varandra? Vad tror du att dina arbetskamrater har för bild av dig?

Vikten av att berömma varandra, skaffa sig självförtroende och hur man kommunicerar med arbetskamrater, chefer och kunder. Detta leder till större trygghet på jobbet, mer trivsel och alla säljer mer. Magi? Nej, sunt förnuft! Vare sig man är sjuksköterska eller säljare har man nytta av Jans insikter.

Stå upp komiker

Som en av de första av pröva på stå upp komik i Sverige, finns det ingen scen Jan inte bemästrar. Slog igenom i TV-programmet Släng Dig I Brunnen och har fortsatt roa runt om i Sverige sedan dess. Blivit framröstad till Sveriges Bästa stå up komiker av Expressens läsare. Med humor som bottnar i hans norrländska bakgrund  blir det alltid roligt och underfundigt men aldrig under bältet.

Moderator/Konferencier

Med journalistbakgrund  och otaliga TV-framträdanden i ryggen, kan Ni vara trygga i Jans händer vare sig Ni har kickoff, kundträff eller tjänsteårsfest. Återkommande uppdrag hos Volvo, ABB, Sales Support, Attendo och Specsavers borgar för kvalitet.  Alltid lättsamt men med ett mål och mening som Jan och kunden kommit överens om.  Blandningen av seriositet och humor är en överlägsen mix.

Böcker

Jan har även skrivit två böcker; ”Den Lyckliga Pessmisten” tillsammans med psykologen Mattias Lundberg  och den oerhört objektiva skildringen av storstadsbor i ”Stockholmsjävlar”. Bägge utgivna av Bonnier Forum. Den Lyckliga Pessimisten finns även som föreläsning.

”Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss. Vi ser redan en ”Jan Bylund-effekt” med avseende på feedback  mellan medarbetare/kollegor.”
Björn Berg Astra Zeneca

”STORT TACK för i onsdags, det var – som jag trott – helt fantastiskt att ha dig som konferencier!    Och vet du, deltagarna håller verkligen med mig. Hittills visar utvärderingarna att du scorear 4,90 av 5 möjliga på helhetsintryck! Det är ju vansinnigt bra när hundratals människor ska tycka till! Sjukt bra insats verkligen, så tack igen för det!!”
Caroline Bankler, Confex Sverige AB

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.