Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist - föreläsare - Speakers&friends

Ledarskap, medarbetarskap och värdeskapande målsättningar.

Jonas Bergqvist har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Han är elithockeyspelaren som tog med sig idrotten in i styrelserummet!

Efter hockeykarriären har Jonas Bergqvist jobbat som ledare i fyra olika branscher. I sin föreläsning berättar han vad han har lärt sig inom elitidrotten och vad han har tagit med sig av det in i ledande roller i näringslivet under 20 år. Så funderar du över att få all kraft i samma riktning, ger denne Sveriges näst meste landslagsman i ishockey, med ett OS-guld och tre VM-guld, dig svaret! 

I näringslivet har Jonas jobbat som klubbdirektör och vd i sju år inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren har Jonas fungerat som ledare i tre olika roller inom Swedbank. 

Idag driver Jonas Bergqvist ett framgångsrikt konsultföretag med fokus på grupputveckling, senior organisationsutveckling, mentorskap och föreläsningar. På sina föreläsningar talar han om hur man kan nå framgång genom att använda idrottens mentalitet. Du får du lära dig saker som 

  • hur bygger man ett bra team
  • på vilket sätt skapar man tydliga mål
  • hur får man medarbetarna ombord på tåget, så att de samtidigt känner glädje och motivation inför sitt arbete 

Boka en föreläsning med Jonas och ta del av hans filosofi ”all kraft i samma riktning”!

Pressbild – Jonas Bergqvist.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.