Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand - Föreläsning / Föreläsare - Foto Stellan Stephenson - Speakers&friends

Arbeta tillsammans – inte bara samtidigt.

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje anställd; chefer såväl som medarbetare, har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag ledande idag är vår förmåga att samarbeta – vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt!

Linda har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur, en kultur som kopplas direkt till resultatet.

Linda menar att det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Och hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer, såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen, ger enorm inspiration.

Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

Pressbild – Linda Hammarstrand (Foto Stellan Stephenson).

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.