Magnus Hedman

Magnus Hedman - Boka föreläsning | Boka föreläsare

När ljuset släcks!

Magnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. Han är en efterfrågad föreläsare både vad det gäller hans personliga livsöde, men även när det gäller motivation, team och förändring.

Magnus har en lång historia att berätta. Han var stjärna redan som ung tonåring med en spikrak karriär från Allsvenskan till landslaget och en rad proffsklubbar. Han gav allt för sin dröm och nådde den – en strålande karriär, en vacker fru, underbara barn och massor med pengar. Han var medias älskling. Han hade allt. Men när man ger allt för sin karriär finns inte mycket kvar när den är över och strålkastarljuset släcks. Det tog några ögonblick att rasera allt det som byggts upp under många år. Magnus förlorade allt. Det var smärtsamt – och mycket, mycket lärorikt.

Livet efter fotbollen blev till en början en katastrof, många dumma beslut ledde till några år av misär. Magnus har nu tagit ansvar för sina handlingar och berättat sanningen för sig själv och alla andra.

Hans nakna, ärliga och inspirerande sätt att berätta sin historia som är fullpackad med insikter och lärdomar har redan berört över 30,000 personer de senaste två åren. Det handlar om hur man når sina mål, hur varje liten ny sak är en förändring och hur man ska förhålla sig till den, om vikten av att ta personligt ansvar för sitt liv och sin karriär.

”En sak är säker och det är att den sekunden vi slutar att använda oss av tredje person eller yttre omständigheter som orsak eller ursäkt till att vi inte gör det vi bestämt så är det första riktigt stora steget taget mot att lyckas” säger Magnus.

Magnus ämnen är motivation, personlig utveckling, team och förändring. Om jag verkligen vill lyckas, vad krävs då av mig som individ för att ta mig till den absoluta toppen?

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.