Magnus Penker

Magnus Penker - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Hållbarhet och Innovation.

Magnus Penker är en internationellt anlitad expert inom hållbar utveckling, innovationsledning, krishantering och transformationsarbete. Han är flitigt anlitad talare på flera av världens främsta universitet, bl a Parsons New School of Design och Copenhagen Business School samt konferenser som Peter Drucker Forum. Hans bästsäljande böcker avvänds världen över och han har nyligen fått utmärkelse för bästa faktabok av GetAbstract.

Magnus har en inspirerande stil som bygger på data, vetenskap och uppdrag för flera av världens största företag.  Han är nu aktuell med Storytels Innovationsgurun och släpper inom kort nästa bok Play Bold där du redan idag kan lyssna på Magnus podcast Play Bold med gäster som Harvardprofessorer, top-designers, präster, superentreprenörer och många andra som diskuterar hållbarhet, högre syfte med din verksamhet, tillväxt och krishantering.

Under största delen av sin tid leder Magnus stora innovationsprojekt för bolag runt om i världen. Han hjälper företagen ställa om till en mer hållbar verksamhet. Magnus är en eftertraktad och nytänkande föreläsare som utmanar företagen i sitt tänkande och hur man på bästa sätt drar nytta av gruppens fulla potential.

Som ett resultat av Magnus framgångar har han blivit hedrad med Business Worldwide Magazine priset som ”Most innovative CEO Sweden 2016”. Utnämnd som en ”Global Top 100 CEO” av CEO Monthly year 2018. Idag är Magnus VD och grundare av Innovation360-koncernen, med sina konto i New York, Sydney, Toronto och Stockholm

  • Lyssna på Storytel och Innovationsgurun här.
  • Lyssna på podcasten Play Pold här.

Exempel på föreläsningar Magnus ger:

  • Hur man kommer tillbaka från kriser och stannar på toppen.
  • Hur man skapar hållbara affärer bortom yta och snack.
  • Hur du organiserar dig för att driva innovation på riktigt.
  • Ledarskap och beslutsfattande i turbulenta tider.
  • Kultur för mångfald och kreativitet.

Pressbild – Magnus Penker.

Videoklipp med Magnus Penker.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.