Marika Carlsson

Marika Carlsson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Komiker, föreläsare och programledare.

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt roligt, utan så mycket mer! Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. 

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar hundraprocentig professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” på Svenska Standup-galan.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, bland annat i det populära ”Bäst i Test” i SVT. Utöver detta har hon både programlett QX-Galan och Melodifestivalen 2019. Eller kanske har du hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow, eller i hennes sommarprat i P1.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show “Diggiloo”, och turnerade Sverige runt. Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”. Denna blev vald till ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig. Med ”Jag är Gud” gjorde hon Sverigeturné 2016-2017. Innan dess turnerade hon med showen ”En negers uppväxt”.

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Marika en mycket uppskattad föreläsare och konferencier. Hon har bland annat lett DN-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Föreläsning med Marika 
I sina föreläsningar pratar Marika bland annat om utanförskap och gemenskap. Hon talar om självförtroende, självkänsla, kroppsspråk och kommunikation. Eller hur det är att vara annorlunda. Hon kan också ge en massa tips på hur du blir en hejare på att stå på scen.

Marika kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Pressbild – Marika Carlsson.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.