Mattias Ribbing

Mattias Ribbing - Föreläsare - Föreläsning

Skärmsmart.

Du bjuds på den senaste kunskapen om hur hjärnan påverkas av skärmar och ny teknik, tillsammans med enkla verktyg som mätbart förbättrar dina prestationer och minskar den digitala stressen. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, Ericsson, Investor, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

På scen har Mattias gjort sig känd för sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Hans föreläsningar är en inspirerande resa in i din egen hjärna, som ger dig helt nya perspektiv på hur du framgångsrikt navigerar i värld fylld av skärmar.

Nya aha-upplevelser utlovas där du också får med dig de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet. Föreläsningen blir garanterat en utvecklande snackis efteråt där åhörarna direkt kan se resultatet i vardagen.

Du lär dig bland annat att:

  • Radikalt minska den digitala stressen och få mer gjort.
  • På bästa sätt hantera all ny information som hela tiden översköljer oss.
  • Använda skärmar och ny teknik på smartast möjliga sätt, både på jobbet och hemma.
  • Upptäcka glädjen i att kunna lita på din hjärnas prestationer på en helt ny nivå.
Några omdöme från kunder som lyssnat på Mattias:

– Ledarnas frukostföreläsning blev ovanligt lyckad! Mattias Ribbing talade under temat ”din chefshjärna”. Han lärde bl.a. ut en teknik för hur man kan hålla fokus på vad som är viktigast just nu, även om man blir avbruten. En viktig kunskap för Ledarnas medlemmar som ofta har komplexa arbetsuppgifter och många medarbetare. Tack för en toppenföreläsning!
Helena Wallin, Chefsrådgivare, Ledarna.

– Jag vill bara skriva och igen tacka för en otrolig föreläsning. Vi har aldrig tidigare fått så mycket positiv respons efter en session – det var så fantastiskt uppskattat! Jag fick nedanstående från en av våra medarbetare som tittade på streamingen;
Whoever you are that though up bringing Mattias Ribbing in for this talk today – I salute you! That talk (and he, in particular) was nothing short of fantastic to watch! :raised_hands::boom::fire: THANK YOU!

Stort tack för en oförglömlig timme!
Linnea Sundqvist, Epidemic Sound

Intervju med Mattias på TV4.

Så optimerar du skärmanvändandet – Mattias Ribbing i TV4.

Pressbild – Mattias Ribbing.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.