Navid Modiri

Navid Modiri - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer att finnas i morgon.

Navid är bland mycket annat en uppskattad föreläsare inom områden som likabehandling och kreativitet. Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer att finnas i morgon. Bli en sådan som hittar på. Navid uppmanar till mod och kreativitet, och river murar mellan åhörarna. Navid får människor att lyssna på varandra och prata med varandra, på riktigt!

Har du tänkt på att allting är påhittat? Datorn du läser detta på, stolen du sitter i, huset där stolen finns, staden där huset ligger. Allt det har en person någon gång hittat på. Från ingenting till någonting. Navid föreläser om att allt är påhittat, och du också kan bli en sådan som hittar på. Det handlar om kreativitet, mod och punkig respektlöshet. Och om massa kärlek till människans obegränsade skaparförmåga.

När  Navid modererar konferenser lägger han fokus på två saker: han hittar en kärleksfull kärna för dagen som han lyfter fram och han försöker förkorta avståndet mellan människor. Ibland är det prestige, blyghet och osäkerhet som håller oss isär. Då gäller det att få deltagarna att prata med varandra. Ibland är det själva föreläsningsformatet eller strukturen på eventet. Då ligger Navids fokus på att göra arrangemanget mer publiktillvänt och då har han sina knep för få människor på plats att öppna sig för varandra. Det krävs oftast väldigt lite. Det räcker med att ge dem en liten puff i rätt riktning för att de ska börja se och lyssna på varandra.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.