Per Henrik Stenström

Per Henrik Stenstrøm - Föreläsning

Vi är alla olika men genom att förstå varandra blir vi ett ännu bättre lag.

Per Henrik Stenström berättar på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper som de flesta av oss känner igen och möter i vår vardag. I ett högt tempo varvar Per Henrik tankeväckande och sanslöst roliga berättelser från olika möten med mer eller mindre besvärliga människor. 

Per Henriks scennärvaro är strålande. Med sin långa erfarenhet från mediabranschen berättar han på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper man kan möta på arbetet. Känns det lockande att få reda på vad som triggar igång dessa arketyper och hur deras beteende kan yttra sig kan vi starkt rekommendera honom som föreläsare. Han har varit ledare i olika kreativa miljöer i en bransch full av “primadonnor”, besserwissrar, programledare, journalister, konstnärer och artister.

Stenström är en mycket populär och prisbelönt föreläsare och en av dem som verkligen strålar från scenen. Han har under många år haft mediaträning och kurser för politiker, företagsledare och olika organisationer.

Per Henrik höll föredrag på ett teambuilding event på vårt kontor hos Google i Sverige. Det var ett oerhört bra föredrag som uppskattades mycket av samtliga! Per Henrik presenterade de olika personlighetstyperna på ett oerhört målande sätt och gav många egna exempel och reflektioner, med en hel del humor, vilket gjorde att det var oerhört underhållande att lyssna till. Jag vill verkligen varmt rekommendera Per Henrik om ni önskar anlita en föredragshållare som pratar om ett ämne som är relevant för de allra flesta företag, på ett underhållande och inspirerande sätt.

Anna Wikland, chef för Google Sverige 

 

 

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.