Angelica Frithiof

Angelica Frithiof - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Inspiration, motivation och bemötande.

Angelica Frithiof föreläsare, utbildar och processleder såväl workshops som mer omfattande processer som rör sig inom områden som förändring, etik, bemötande och beteenden. Hon arbetar gärna även med kommunikation, drivkrafter, psykisk hälsa och motivation.

Angelica Frithiof har sedan 1994 arbetat med att inspirera till bättre möten mellan människor och bemötande framförallt inom den offentliga sektorn. Efter att ha kommit i kontakt med vården i samband med en operation bestämde sig Angelica för att sadla om och börja utbilda personal i etik och bemötande. Angelica byggde på sin konstvetenskapliga grundutbildning med utbildningar inom medicinsk etik, psykologi och samtalsmetodik.

Med humor, provokationer och mycket värme påverkar Angelica Frithiof människor till att leva mer kärleksfullt nyfiket och närvarande. Hon har lång erfarenhet från handikapp- och patientrörelsen i Sverige och hon har även varit med och skrivit flera böcker med inriktning på detta område.

Angelica Frithiof har bred erfarenhet såväl som föreläsare som moderator och processledare och genomför allt från föreläsningar till längre processer. De olika uppdragen skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.