Bob Hansson

Framtidens arbetsplats börjar nu.

Bob Hanssons mycket uppskattade och underhållande föreläsning för företag och organisationer. I den här inspirerande föreläsningen talar Bob om konsten om att ta hand om varandra på jobbet

Skulle ditt företag tjäna på att få ännu bättre stämning? Troligen! Forskning visar att en av de viktigaste variablerna för att en arbetsgrupp ska lyckas är – hur de pratar med varandra.

En undersökning som dagens industri visar är bara ett exempel. Just i den tid då ideér är vår främsta råvara – UPPGER HÄLFTEN AV SVERIGES MEDARBETARE – att de får idéer de inte ens säger till någon. När man frågar varför, är svaret slående. De är rädda för att bli bortgjorda eller få idéer stulna. Det handlar om en utbredd otrygghet. Som kostar. Kostar för både organisation och individ. Priset för utebliven trygghet och glädje i arbetsgruppen kan vara högt. Det kan kosta framtiden. Det här går att förändra. Och det går att förändra snabbt. I den här föreläsningen som skräddarsys för varje unikt tillfälle, peppas medarbetarna till att kommunicera på ett sätt som stärker tryggheten – och därmed ökar både kreativiteten, samarbetsförmågan och teamets arbetsglädje.

Livet är för kort för att inte ta hand om det. Att vara snäll är att vara smart. Vi spenderar halva vår vakna tid på arbetet och med de ökade krav många känner, är det viktigt att investera i trivseln. Inte bara för att få en liten mysigare eftermiddag, utan för att få en effektivare organisation.

Det bästa av allt, vem du än är i organisationen, VD eller kaffekokare, har du en förmåga att förändra. Vi spelar roll. Det är inte alltid så det känns, men det är alltid så det är. Du behöver inte vänta på att din VD ska göra jobbet, du kan faktiskt sätta igång helt själv. Det är just det vi kommer göra under den här föreläsningen. Sätta igång att förända välden med en gladare arbetsdag i taget.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.