Carin Götblad

Carin Gotblad - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Vikten av inflytande och hur du som chef engagerar dina medarbetare.

Carin Götblad är idag regionpolischef och har lång erfarenhet som chef i olika verksamheter och på olika nivåer. Carin har varit chef för polisen i Värmland och på Gotland men är mest känd för jakten på Anna Lindhs mördare och för att Carin under 10 år var länspolismästare i Stockholms län med nära 7 500 anställda. 

Carin Götblad  har blivit utnämnd till Årets chef, årets yrkeskvinna och hon har även fått ta emot Affärsvärldens ledarskapspris med motiveringen: ”Genom ett kreativt, målmedvetet och starkt personligt ledarskap har pristagaren förändrat och förnyat en stor och traditionstyngd organisation. Resultatet är effektiviseringar, stärkt intern moral och höjt anseende för myndigheten.”

Carin Götblad är en mycket omtyckt föreläsare inom ämnen som ledarskap, personligt ledarskap och organisationsförändringar. Carin anser att det är viktigt att få sina medarbetare att känna att de är duktiga och därför ska man ofta ge beröm, – Det ger alltid bäst effekt att spela på människors goda sidor.

Carin berättar om sitt ledarskap och ger konkreta tips och idéer kring motgångar och framgångar. Hur hon involverar medarbetare underifrån och upp. Vikten av att inflytande och ansvar hänger ihop. Hur hon arbetar med viktiga värderingsfrågor som bemötande och attityder, mångfald, jämställdhet och nytänkande.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.