Caxton Njuki

Caxton Njuki - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Mental styrka, motivation och vision.

Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling driver Caxton Njuki en verksamhet med fokus att hjälpa individen, gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential. 

Caxton är ambassadör nationellt och internationellt åt sveriges största organisation för att starta företag, “NyföretagarCentrum”. Han talar fem språk, är elittränare inom tennis, fotboll och handboll både fysiskt och mentalt. Caxton är också ett styrelseproffs med uppdrag allt från svenska regeringen till “Make a Change” som aktivt jobbar emot mobbing. Sammanlagt har han 6 stycken olika styrelseuppdrag. Caxton är en eftertraktad mentor i såväl näringslivet som bland ungdomar som vill starta företag i skolan, (Ung företagsamhet/UF).

Han har under många år arbetat med ungdomar inom idrotten, allt från föreningsnivå till olika landslag. Caxton har coachat på VM och EM-kval, samt NM och 6 år på juniorvärldstouren för ungdomar under 18 år. Han har de senaste 5 åren föreläst på högstadieskolor/gymnasieskolor, gymnasiemässor och läger för ungdomar (skol-if eller Rotary m.m) för att inspirera ungdomar utanför idrotten, tillsammans med Mohammed Mouiad.

Caxton kommer att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet kring att nå sina mål och skapa sin egen verklighet. I föreläsningen får publiken även en förståelse för hur vi påverkas av social medier, vikten av fysisk aktivitet och konsten att vara en bra kompis på och utanför idrottsplan. Caxton har en bakgrund som flykting från Uganda och en spännande historia som lett honom till att vara en av Sveriges vassaste inspiratörer. Föreläsningarna skräddarsys efter era önskemål och utmaningar!

Ett axplock av nöjda kunder som bokat Caxton Njuki:

  • Manpower
  • Nordea
  • Bolagsverket
  • Regionförbundet Sörmland
  • Agda Lön/ Visma Spcs
  • Massor av skolor i vårt avlånga land

Caxton kommer med sin energi och karisma att visa dig hur du skapar din verklighet. Med över 200 föreläsningar i bagaget och över 50.000 besökare under de senaste fem åren har han byggt upp något unikt du absolut inte får missa!

Get caxtonized!

Pressbild – Caxton Njuki.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.