Christina Stielli

Christina Stielli - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Förändringsarbete, stress och what the heck is arbetsglädje?

Christina Stielli är marknadschefen som tog steget till att bli författare och föreläsare. Hon är idag en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska föreläsningsscenen och hon har mottagit ett flertal priser för sin förmåga att inspirera och engagera en bred publik. I sina föreläsningar väver Christina Stielli ihop sin erfarenhet av ledande roller i olika former av verksamheter med sina personliga erfarenheter och spännande forskning.

En arbetsplats behöver kreativa medarbetare med motivation och engagemang. Medarbetarna är dessutom oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra, mår inte företaget bra. Om det börjar pysa missnöje uppstår grupperingar och resultatet kommer att påverkas. Och när detta väl har hänt, är det ofta svårt att backa bandet – hur mycket det än satsas på bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation. 

Christina pratar om det egna ansvaret i relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare. Om att det är var och ens ansvar att verka för arbetsglädje och ta ansvar för sitt medarbetarskap. Hon leder deltagarna genom skratt och allvar. Christina visar exempel på hur en arbetsplats kan skadas av gnäll, för att sedan väva detta ihop med det faktum att livet har sina svåra perioder, men att det blir väldigt mycket enklare när vi inser hur mycket vi faktiskt kan påverka, en helt vanlig, grå vardag. 

Christina Stielli tar sitt avstamp i neurovetenskapen som hon sätter in i kontext och förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Hon blandar skratt med allvar när hon sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats. Få lämnar hennes föreläsningar oberörda. 

En föreläsning med Christina Stielli bjuder på skratt, energi, insikt, allvar, igenkänning och motivation. Hon är en varm, rolig och omtyckt föreläsare som kan tala till en bred målgrupp. Vi på Speakers&friends kan rekommendera henne till de flesta organisationer som vill ha mål i fokus, stärka medarbetarskapet, få ökad arbetsglädje och skapa gyllene förutsättningar för utvecklingsarbeten.

Några förslag på olika rubriker och inriktningar som Christina föreläser om:

  • Bromsa eller bryta ihop?
  • Varför ska vi ändra på allt när vi har det så bra?
  • Minska stress, öka produktiviteten
  • Förändringsrädsla, oro, stress – det går att hantera

Pressbild – Christina Stielli.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.