Christina Stielli

Christina Stielli - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Förändringsarbete, stress och what the heck is arbetsglädje?

Christina Stielli är marknadschefen som tog steget till att bli författare och föreläsare. Hon är idag en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska föreläsningsscenen och hon har mottagit ett flertal priser för sin förmåga att inspirera och engagera en bred publik. I sina föreläsningar väver Christina Stielli ihop sin erfarenhet av ledande roller i olika former av verksamheter med sina personliga erfarenheter och spännande forskning.

En arbetsplats behöver kreativa medarbetare med motivation och engagemang. Om det börjar pysa missnöje uppstår grupperingar och resultatet kommer att påverkas. Då är det svårt att backa bandet hur mycket det än satsas på bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation. Christina pratar om det egna ansvaret i relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare. Om att det är var och ens ansvar att arbeta för arbetsglädje och ta ansvar för sitt medarbetarskap.

Hon leder deltagarna genom skratt och allvar, visar exempel på hur en arbetsplats kan skadas av gnäll och väver ihop det med det faktum att livet kan vara en svår period, men att så mycket blir enklare när vi inser hur mycket vi kan påverka, en helt vanlig grå vardag. Hon tar sitt avstamp i neurovetenskapen som hon sätter in i kontext och förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Få lämnar hennes föreläsningar oberörd.Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget bra.

Christina Stielli blandar skratt med allvar när hon sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats. Vi på Speakers&friends rekommenderar Christina till en bred målgrupp och hennes föreläsningar passar de flesta organisationer som vill ha mål i fokus, stärka medarbetarskapet, få ökad arbetsglädje och skapa gyllene förutsättningar för utvecklingsarbeten.

Ett föreläsning med Christina Stielli bjuder på skratt, energi, insikt, allvar, igenkänning och motivation. Hon är en varm och rolig föreläsare som är omtyckt av en bred målgrupp. Hör gärna av dig till oss på för att diskutera Christinas föreläsningar och ämnen som Christina föreläsare om. Nedan finns några förslag på olika rubriker och inriktningar:

  • Bromsa eller bryta ihop?
  • Varför ska vi ändra på allt när vi har det så bra?
  • Minska stress, öka produktiviteten
  • Förändringsrädsla, oro, stress – det går att hantera

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.