Claes Hellgren

Claes Hellgren - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Så bygger du ett effektivt lag.

Claes Hellgren är en av Sveriges mest kända handbollsprofiler. Han har varit målvakt i det svenska handbollslandslaget, rankats som världens bäste målvakt, Olympic coach för USA:s handbollslag, expertkommentator i TV och arbetar idag som fystränare för Hammarby fotboll.

Claes Hellgren föreläser om hur lag som satsar på teambuilding når långt i den tuffa idrottsvärlden. Han dryftar frågor som berör hur ett lag skapar förutsättningar för en stark, hållbar och god mentalitet och vad det innebär att sätta upp gemensamma mål som hela laget förmår att kämpa för att uppfylla tillsammans. Samma förutsättningar gäller på arbetsplatsen oavsett branschinrikting menar Claes, ensam är inte stark.

Kreativitet är lika viktigt inom idrotten som i näringslivet. Den som leder utvecklingen och samtidigt arbetar med att bygga upp lagandan kommer troligtvis ha ett försprång mot konkurrenterna oavsett om det gäller att sälja något eller sätta en boll i ett nät. Detta har Claes Hellgren otaliga exempel på som spänner från Jan Boklöv till Leonardo da Vinci.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.