Edna Eriksson

Edna Eriksson - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Likabehandling och Mångfald 2.0.

Edna Eriksson har arbetat med kultur, mångfald, mänskliga rättigheter och diskrimineringsfrågor i snart två decennier. Hon har alltid strävat efter att utveckla likabehandlingsområdet och hur kunskap inom detta område kan användas som utgångspunkt för exempelvis hållbart ledarskap, kommunikation, rekrytering och innovationsprocesser.

Edna har arbetat med mänskliga rättigheter från en rad olika utgångspunkter exempelvis i egenskap av journalist, debattör och som tjänsteman på en rad olika departement och myndigheter. Hon har på senare tid exempelvis arbetat på Statens kulturråd och som föreläsare samt som idé- och strategiutvecklare för att få in mänskliga rättigheter som starkare utgångspunkt för verksamhetsutveckling inom såväl näringsliv som offentlig sektor.

I sina olika roller har Edna Eriksson genom åren byggt upp en unik kompetens som hjälpt många som lyssnat på Ednas föreläsningar att navigera rätt i svåra frågeställningar. Edna har en oerhört förmåga att vara tydlig i svåra frågor och att tala så att folk lyssnar. Hon är en väldigt uppskattad föreläsare som hjälper åhörarna att göra svåra frågor betydligt enklare att förstå. Hennes arbete utgår alltid från en stark utgångspunkt i mänskliga rättigheter och anpassa efter önskemål och omvärldsfaktorer som påverkar hur vi agerar, når de mål vi sätter upp med vårt arbete och lever våra liv idag.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion och för att boka Edna som föreläsare!

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.