Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Gör dig inte smart – gör dig förstådd.

Elaine Eksvärd har en fil.kand. i retorik från Södertörns högskola och har skrivit fem böcker om retorik. Hon anlitas även som retorikexpert i tv, radio och tidningar, där hon talar om alltifrån vardagsretorik till politisk retorik. Hittills har hon kommenterat de svenska valen 2010 och 2014, samt de amerikanska 2008 och 2012.

Att få folk att lyssna är en konst. Elaine Eksvärd vet hur du får folk att lyssna i såväl offentliga som i vardagliga sammanhang och hur du skapar dig en självklar roll på t.ex. arbetsplatsen. Det handlar om att göra ett varaktigt intryck och att navigera dig genom det sociala landskapet, bestående av olika generationer och bakgrunder.

Exempel på föreläsningar:

Snacka Snyggt – konsten att få folk att lyssna
Hur får du folk att lyssna? Genom att snacka snyggt, förstås! Denna föreläsning ger dig tips på hur du paketerar en tjusig kommunikation så att den lämnar ett bestående intryck och får folk att kretsa kring dig för att få höra mer.

Härskarteknik – konsten att hantera besvärliga typer snyggt
När du känner ett missnöje över att ha lämnat ett sammanhang, må det vara ett möte eller samtal, där du inte känt dig sedd, har du säkerligen drabbats av härskartekniker. Härskartekniker förminskar dig utan att du riktigt kan sätta fingret på vad det är som får dig att känna så. Under denna föreläsning får du verktygen för att förstå härskarteknikerna och att hantera jobbiga typer.

Knäck generationskoderna – så formade din tid din karaktär
Du har troligen hört talas om generationskrockar. Det tidevarv vi lever i, och framför allt växer upp i, påverkar de värderingar vi har och hur vi är som personer. Med rätt verktyg blir möten mellan olika generationer fantastiska och lärorika och det är just dessa verktyg du får under denna föreläsning med Elaine Eksvärd. Bered dig på en historisk resa genom generationerna i Sverige.

Inspirerande ledarskap – gör ditt budskap attraktivt för andra
Det här är föreläsningen för dig som vill ha verktygen till att bli en ledare som inspirerar och entusiasmerar dina medarbetare. Ett gott ledarskap kännetecknas av att kunna hantera framgång och motgång på ett sätt som får medarbetarna att känna att de är med i teamet. Detta kräver förmågan att kunna göra ditt budskap attraktivt för dina medarbetare.

Pressbild – Elaine Eksvärd

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.