Hem / Föreläsare / Angela Ahola
Angela Ahola - Boka föreläsning

Angela Ahola

Förtroende och inflytande i en ny tid

Förtroende och trovärdighet är en kritisk faktor på alla nivåer i organisationen och för allt fler är det här en avgörande framgångsfaktor i yrkesrollen. Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken eller organisationer?

Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som avgör om andra väljer att samarbeta med dig, köpa av dig, anställa dig eller inleda en relation med dig. Angela själv har forskat på vad det är som gör att en brottsmisstänkt frias eller fälls i domstolen, vad som påverkar vilken politiker som får vår röst och hur vi drar slutsatser om varandra via sociala medier. Bland annat denna kunskap kan du nu få tillgång till, att använda i din egen karriär och privatliv. En humor- och energifylld föreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. En föreläsning baserad på neuropsykologi och socialpsykologi. Det sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende och köpbeteendeforskning.

Förutom forskningen är Angela Ahola själv entreprenör och författare och hon är fast övertygad: ”Att vara medveten om dessa psykologiska mekanismer är avgörande i all framgångsrik affärsverksamhet och påverkar våra kundrelationer, ledarskapet, medarbetarskapet, ja, alla våra relationer. Idag pratar man om bland annat om varumärkesbygge och jag anser att vi bör ta ett kliv djupare in i diskussionen. Vad är det vi strävar efter att förmedla och hur kan du sticka ut i konkurrensen?”

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Johan Book

Katarina Blom

Annakarin Nyberg

Gabriella Ahlström

Angela Ahola - Boka föreläsning

Angela Ahola