Hem / Föreläsare / Angela Ahola
Angela Ahola - Boka föreläsning

Angela Ahola

Förtroende och inflytande i en ny tid

Förtroende och trovärdighet är en kritisk faktor på alla nivåer i organisationen och för allt fler är det här en avgörande framgångsfaktor i yrkesrollen. Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken eller organisationer?

Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som avgör om andra väljer att samarbeta med dig, köpa av dig, anställa dig eller inleda en relation med dig. Angela själv har forskat på vad det är som gör att en brottsmisstänkt frias eller fälls i domstolen, vad som påverkar vilken politiker som får vår röst och hur vi drar slutsatser om varandra via sociala medier. Bland annat denna kunskap kan du nu få tillgång till, att använda i din egen karriär och privatliv. En humor- och energifylld föreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. En föreläsning baserad på neuropsykologi och socialpsykologi. Det sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende och köpbeteendeforskning.

Förutom forskningen är Angela Ahola själv entreprenör och författare och hon är fast övertygad: ”Att vara medveten om dessa psykologiska mekanismer är avgörande i all framgångsrik affärsverksamhet och påverkar våra kundrelationer, ledarskapet, medarbetarskapet, ja, alla våra relationer. Idag pratar man om bland annat om varumärkesbygge och jag anser att vi bör ta ett kliv djupare in i diskussionen. Vad är det vi strävar efter att förmedla och hur kan du sticka ut i konkurrensen?”

Pressbild

Så bokar du Angela Ahola

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leila Söderholm

Jonas Eriksson

Folke Rydén

Johan Book

Angela Ahola - Boka föreläsning

Angela Ahola

Vill du boka Angela Aholasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Angela Ahola som föreläsare!