Hem / Föreläsare / Angelica Frithiof
Angelica Frithiof - Boka föreläsning

Angelica Frithiof

Inspiration, motivation och bemötande

Angelica Frithiof föreläsare, utbildar och processleder såväl workshops som mer omfattande processer som rör sig inom områden som förändring, etik, bemötande och beteenden. Hon arbetar gärna även med kommunikation, drivkrafter, psykisk hälsa och motivation.

Angelica Frithiof har sedan 1994 arbetat med att inspirera till bättre möten mellan människor och bemötande framförallt inom den offentliga sektorn. Efter att ha kommit i kontakt med vården i samband med en operation bestämde sig Angelica för att sadla om och börja utbilda personal i etik och bemötande. Angelica byggde på sin konstvetenskapliga grundutbildning med utbildningar inom medicinsk etik, psykologi och samtalsmetodik.

Med humor, provokationer och mycket värme påverkar Angelica människor till att leva mer kärleksfullt nyfiket och närvarande. Hon har lång erfarenhet från handikapp- och patientrörelsen i Sverige och hon har även varit med och skrivit flera böcker med inriktning på detta område.

Angelica Frithiof har bred erfarenhet såväl som föreläsare som moderator och processledare och genomför allt från föreläsningar till längre processer. De olika uppdragen skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål.

Pressbild

Så bokar du Angelica Frithiof

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Carl Erik Herlitz

Leila Söderholm

Selene Cortes

Johan Book

Angelica Frithiof - Boka föreläsning

Angelica Frithiof

, ,

Vill du boka Angelica Frithiofsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Angelica Frithiof som föreläsare!