Hem / Föreläsare / Angelica Frithiof
Angelica Frithiof - Boka föreläsning

Angelica Frithiof

Inspiration, motivation och bemötande

Angelica Frithiof föreläsare, utbildar och processleder såväl workshops som mer omfattande processer som rör sig inom områden som förändring, etik, bemötande och beteenden. Hon arbetar gärna även med kommunikation, drivkrafter, psykisk hälsa och motivation.

Angelica Frithiof har sedan 1994 arbetat med att inspirera till bättre möten mellan människor och bemötande framförallt inom den offentliga sektorn. Efter att ha kommit i kontakt med vården i samband med en operation bestämde sig Angelica för att sadla om och börja utbilda personal i etik och bemötande. Angelica byggde på sin konstvetenskapliga grundutbildning med utbildningar inom medicinsk etik, psykologi och samtalsmetodik.

Med humor, provokationer och mycket värme påverkar Angelica människor till att leva mer kärleksfullt nyfiket och närvarande. Hon har lång erfarenhet från handikapp- och patientrörelsen i Sverige och hon har även varit med och skrivit flera böcker med inriktning på detta område.

Angelica Frithiof har bred erfarenhet såväl som föreläsare som moderator och processledare och genomför allt från föreläsningar till längre processer. De olika uppdragen skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Thomas Ek

Kristina Paltén

Chris Pettersson

Carin Götblad

Angelica Frithiof - Boka föreläsning

Angelica Frithiof

, ,