Hem / Föreläsare / Åsa Meland
Åsa Meland - föreläsare - Speakers&friends

Åsa Meland

När du verkligen vill ha en förändring – hållbart & mätbart

Tydlighet i kombination med kreativitet ger medarbetarna, och därmed företaget, möjlighet att nå framgångsrika resultat. Alla blir vinnare med minskad stressnivå, ökad arbetstillfredsställelse, förbättrade rutiner och ökad effektivitet. Det går att nå stora resultat med små förändringar.

Åsa Melands bakgrund som pilot gör att hon är van att tänka ständiga förbättringar, kvalitet och standarder samt vikten av att samarbeta. På sina föreläsningar förklarar hon bland annat hur viktigt det är att bygga en grundstruktur kompletterad med omvärldsbevakning, och att hitta kreativa lösningar som för verksamheten framåt innan det är för sent.

Åsa Meland har beskrivits av sina kunder som ”ödmjuk, tydlig och rak”, vilket också är en bra beskrivning av hennes sätt att arbeta. Åsas föreläsningar skapar stor inspiration och insikt men ger framför allt praktisk kunskap på ett konkret och tydligt sätt som gör att den direkt kan omsättas i den egna verksamheten.

Implementering är en konst som Åsa Meland behärskar och flera gånger har hon kallats in för att skapa handling då ”stora” gurus skapat inspiration men ingenting hänt i verksamheten (läs: verkligheten).  Det har fungerat på arbetsplatser med tre medarbetare och på arbetsplatser med 8 800 medarbetare. Och allt däremellan.

Det handlar inte om att göra eller tillföra något nytt, utan om att tydliggöra och utveckla:

  • Roller och ansvar
  • Utveckla och möjliggöra kreativitet
  • Att använda tiden på rätt sätt
  • Mötesteknik
  • Arbetssätt som skapar tillit, delaktighet och ansvar
  • Hantera omvärldsfaktorer
  • Syftet eller varför vi går till jobbet

 

Pressbild – Åsa Meland

Så bokar du Åsa Meland

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Schlingmann

Olof Röhlander

Åsa Meland - föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Åsa Melandsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Åsa Meland som föreläsare!