Hem / Föreläsare / Johan Eriksson
Johan Eriksson - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Johan Eriksson

Ledarskap i en snabb digital värld – vad krävs av dig?

Johan Eriksson är en ledare med bred erfarenhet från olika branscher och organisationer. Idag har han investerat i och medgrundat flertalet startups, arbetar som Head of Specialists för Google och talar om ledarskap, livslångt lärande, innovation och digitalisering.

Idag arbetar Johan Eriksson som Head of Specialists på Google där han leder specialisterna inom digitalisering, från automation till datahantering och user experience. Han är också investerare och rådgivare till flertalet startups inom hälsovård, utbildning, bygg, handel, finans och fordonsindustri. Johan har också grundat välgörenhetsorganisationen Pick 1 Thing som uppmuntrar varje person på jorden att hitta en sak att kämpa för som bidrar till utveckling av samhället.

I sina tal rör sig Johan från macro-trender till att bli väldigt konkret med många praktiska exempel och verktyg som känns knivskarpa, inspirerande och lätta att använda. Man lämnas med en känsla av att vilja köra igång direkt med det Johan talar om, och verktygen som gör det möjligt. Det som tidigare kändes stort och utmanande att greppa känns plötsligt väldigt görbart tack vare Johans förmåga att förenkla.

Johans personliga mission är att inspirera människor och organisationer att ha högre ambitioner så att vi snabbare kan bygga en bättre värld. Han har en näst intill barnlik naivitet inför vad människan är kapabel till. Människor är den röda tråden i allt som Johan talar om. Vi lever i en värld som förändras snabbt och Johan har en i det närmaste unik förmåga att hitta människans roll i denna förändring och göra det tydligt på vilket sätt du och alla i din organisation kan förhålla sig till denna förändring varje enskild dag. Johan är en talare som inspirerar dig med humor fylld av brutal ärlighet.

Föresläsningar med Johan Eriksson

  • Livslångt lärande & innovation för organisationer och individer – Hur du och din organisations utvecklingskurva kan bli snabbare än vad din omgivning förändras.
  • Digitalisering – Hur din verksamhet kan dra maximal nytta av digital teknik, de tre viktigaste områdena att fokusera på.
  • Personligt ledarskap – Grunden i att hantera en värld som förändras snabbt och känna sig trygg i stormens öga.
  • Ledarskap i en snabb digital värld – Vad krävs från ledare idag?
  • Trendspaning – Vad händer i världen och vad kan du göra med det?
  • Top-talent – Hur man attraherar, behåller och utvecklar top-talent.
  • Vanor för att leda förändring – De viktigaste vanorna en ledningsgrupp/styrelse bör anamma för att leda förändring.

Dessa föreläsningar riktar sig mot alla i din organisation, från ledningsgrupp/styrelse till olika arbetsteam. Samtliga ämnen kan skräddarsys och fungera som föreläsningar eller workshops, för 5 personer eller 500 personer, en timme eller en dag.

Pressbild – Johan Eriksson.

Så bokar du Johan Eriksson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Christian Johansson

Farida Rasulzada

Christer Olsson

Mary Juusela

Johan Eriksson - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Johan Eriksson

Vill du boka Johan Erikssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Eriksson som föreläsare!