Hem / Föreläsare / Ewa Meurk
Ewa Meurk - föreläsare - Speakers&friends

Ewa Meurk

Health is the new Wealth

Ewa Meurk hjälper företag, ledningsgrupper och privatpersoner att se hälsa som en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas nå sina mål. Genom att kombinera sin tekniska bakgrund och mäta de viktigaste hälsomarkörerna i kombination med en gedigen utbildning inom näringslära och funktionsmedicin hjälper hon sina kunder att lägga upp framgångsrika strategier för hur de ska bli starkare, friskare och effektivare, både arbetsmässigt men även privat.

Ewa Meurk har en MS.c  inom Datateknik från KTH och har under de senaste 20 åren startat och drivit ett antal företag, främst inom IT-sektorn men även inom andra områden.  I sin roll som VD och företagsledare har hon gedigen erfarenhet av entreprenörskap, ledarskap och personalfrågor och hur man får människor att topprestera utan att de slits ut.

Alla elitidrottare vet hur viktigt det är att sätta upp mål för att lyckas. Det är få som tar en VM-medalj utan att lägga upp en strategi. I arbetslivet är det precis samma sak. Det sätts högre och högre mål och kraven ökar ständigt. Arbetslivet blir helt enkelt tuffare och tuffare. För att klara den hårda konkurrensen på arbetsmarknaden idag så måste du också ha en strategi. Precis som en elitidrottare. Att orka vara alert en hel dag, ta rätt beslut och ha en minimal sjukfrånvaro kommer kräva att du prioriterar din hälsa.

De senaste årens hälsotrender har varit många och motsägelsefulla. ”Ät mer fett, ät efter din blodgrupp, dra ned på kolhydraterna, sluta med kött, ät mer kött, socker är cancerframkallande” är bara några av rubrikerna som vi sett på löpsedlarna de senaste åren. Hur ska vi förhålla oss till alla dessa dieter och vad är det som är sant egentligen?

Med dagens moderna mätmetoder har man allt att vinna på att göra en individuell hälsoplan som bygger fakta och inte på gissningar. Vi är alla biokemiskt olika och för att verkligen optimera sin prestation så ska man utgå ifrån sig själv. En av grundorsakerna till dagens moderna sjukdomar såsom cancer, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar är ett högt blodsocker.

Innan föreläsningen börjar vi därför med att mäta blodsockret. Därefter äter vi en frukost och Ewa Meurk berättar om dagens forskning och vilka hälsomarkörer som världens forskare är överens om att vi ska hålla koll på. De som vill kan även mäta sitt blodsocker igen efter frukosten.

Föreläsningar:
”Health is the new Wealth”
”Reclaim your health”
”Sömn – inte Sobril”

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ewa Meurk som föreläsare!

Så bokar du Ewa Meurk

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jessica Norrbom

Leila Söderholm

Torgny Steen

Robert Kronberg

Ewa Meurk - föreläsare - Speakers&friends

Ewa Meurk

Vill du boka Ewa Meurksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ewa Meurk som föreläsare!