Hem / Föreläsare / Fredrik Moberg
Fredrik Moberg - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Fredrik Moberg

Från den senaste forskningen om planeten till praktiskt hållbarhetsarbete i din organisation

Dr Fredrik Moberg är chef för miljöorganisationen Albaeco och forskare och kommunikationsrådgivare på Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet där han arbetar nära Johan Rockström. Fredrik har under våren släppt  boken Den uppfinningsrika planeten som handlar om hur vi kan lära oss av naturen för att hitta smarta lösningar på våra problem och utmaningar. 

Hans föreläsningar kan ge dig och din organisation en djup forskningsbaserad förståelse för hur förändringar i klimat och miljö kommer att påverka samhället och din bransch de kommande årtiondena.

Som forskare är Fredrik väl insatt i de påfrestningar vi utsätter planeten för. Men det han verkligen brinner för är hur vi gör miljö och hållbar utveckling till mer av en möjlighet än ett dåligt samvete. Mer ”I have a dream” än ”I have a nightmare”! Att ta ansvar för klimat och miljö är inte längre en uppoffring, det är den självklara vägen framåt för en hållbar och rättvis utveckling med ekonomisk utveckling, jobb och livskvalitet.

Fredrik har en doktorsexamen i systemekologi och har mer än tjugo års erfarenhet som forskare, hållbarhetsexpert och miljökommunikatör. Han har specialiserat sig på att göra forskningen om planetens klimat och ekosystem mer tillgänglig och användbar för såväl offentlig som privat sektor, med uppdragsgivare som Sida, regeringen, FN:s miljöprogram UNEP och ett flertal företag.

Genom åren har han föreläst för bland andra H&M, Houdini Sportswear, Coop, If, Axel Johnsongruppen och en lång rad andra företag, organisationer, myndigheter och politiska grupperingar.

Pressbild – Fredrik Moberg

Så bokar du Fredrik Moberg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Brit Stakston

Mary Juusela

Stefan Hyttfors

Fredrik Moberg - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Fredrik Moberg

Vill du boka Fredrik Mobergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Moberg som föreläsare!