Hem / Föreläsare / FridaRit Frida Panoussis
FridaRit Frida Panoussis - Föreläsning - Föreläsare

Frida Panoussis

Mötesritare

Frida Panoussis ritar när någon talar. Hon är mötesritaren som visualiserar och sammanfattar det som sker under möten, föreläsningar eller ett event. Frida ”FridaRit” är en av få med denna unika kompetens med att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.

Graphic recording är en trend som vuxit fram ur ett behov att göra konferenser och möten mer levande, kreativa, effektiva och rent av lönsamma. Tekniken har använts länge i USA och är nu på väg in i Europa. Steve Jobs och Nikes grundare har använt metoden.

När Frida Panoussis är med som Graphic Recorder på ditt möte får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Frida lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt.

Det räcker inte att bara kunna rita och ha snabb uppfattningsförmåga. Det krävs mångsidig erfarenhet av näringsliv, företagande och offentlig sektor. Det har Frida. Visualiserat för: TEDx, TCO, Telia, Microsoft, Skanska, DIDigital och Stockholm stad.

  • Ritar när någon talar
  • Kreativ kommunikation genom att visualisera och rita
  • Kundnytta, kundnöjdhet, kundfokus – rita kund, kundresa eller kundfokus
  • Idésprutan – så fungera en kreativ hjärna
  • Rita på möten – verktyget visualisering för samsyn och tydlighet

Pressbild

Så bokar du FridaRit Frida Panoussis

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Isabelle McAllister

Tobias Ahlin

Arvid Axland

FridaRit Frida Panoussis - Föreläsning - Föreläsare

Frida Panoussis

Vill du boka FridaRit Frida Panoussissom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka FridaRit Frida Panoussis som föreläsare!